Suomalainen rakkaus lauluillan teemana 26.3.

Suomi100 -juhlavuodesta on kulunut liki neljännes, kun Suomalaisten laulut -yhteislaulusarjan kolmas ilta su 26.3.2017 klo 18 Kuopion kaupungintalolla nostaa esiin lauluteemoista suosituimman eli rakkauden. Illan aikana lauletaan mm. Leif Wagerin tunnetuksi tekemä Sua vain yli kaiken mä rakastan sekä monta muuta rakkauslaulua, jotka ovat koskettaneet suomalaisia maamme itsenäisyyden aikana.

Suomalaisten laulut -yhteislaulutapahtumat laajenevat

Yhteislaulutilaisuuksia toteutetaan myös kaupungintalon ulkopuolella. Suomalaisten lauluja on jo laulettu Aurinkorinteen koulun neljäsluokkalaisten kanssa ja tulossa on palvelukotivierailuja. Suomen luonnon päivänä 26.8. yhteislaulu raikuu myös Puijolla. Kyseisen päivän teema on valtakunnallisesti Lauluretki satavuotiaan Suomen luontoon.

Suomalaisten laulut -yhteislaulujen sarja on osa valtakunnallista Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Tähän mennessä pidetyissä lauluilloissa kaupungintalon sali on ollut täpötäynnä innokkaita laulajia. Kaikki Suomalaisten laulut -yhteislaulutilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Yhteislauluillat jatkuvat 9.5. Kansainvälinen Suomi -teemalla osana Eurooppa-päivän juhlintaa Kuopiossa. Syyskaudella Suomalaisten laulut -yhteislaulutilaisuuksia on tulossa vielä neljä.

Tunnelmia aiemmista yhteislauluilloista

Savolaisen laulu 8.1.2017

Säkkijärven polkka 12.2.2017

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Suomalainen rakkaus lauluillan teemana 26.3.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s