Popin pauloissa

Seuraavassa Suomalaisten laulut -yhteislauluillassa su 1.10.2017 klo 18 Kuopion kaupungintalolla lauletaan iskelmäpopia. Mitä iskelmäpop sitten on? Se on Suomessa suosittua viihdemusiikkia, josta on välillä vaikea sanoa, kummastako on kyse: popista vai iskelmästä. Eikä rajojen vetäminen niin tärkeää olekaan. Pääasia on kiinnostavat ja koskettavat laulut.

Laululistan laadinnassa on pyritty pysymään hieman popimmalla puolella, sillä monessa muussa lauluillassa ollaan liikuttu enemmän iskelmien parissa. Popmusiikin lähtölaukaus Suomessa voidaan ajoittaa 1950-luvulle, joten illan yhteislaulut kootaan  noista ajoista tähän päivään olleista hiteistä. Toinen vaatimus lauluille on soveltuvuus yhdessä laulettavaksi ja kolmas on suomen kieli.

Tarkka ohjelma selviää sunnuntai-iltana, mutta tässä kolme kappaletta maistiaisiksi ja vihjeeksi tulevista lauluista. Laulutapaamisiin sunnuntaina!

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s